Forum sojuszu

s2.pl

Ogłoszenie

UWAGA!!! WSZYSTKICH, KTÓRZY GRALI W POPRZEDNIEJ EDYCJI PROSZĘ O UMIESZCZENIE W SYGNATURZE AKTUALNEGO NICKU Z GRY. ABY TO ZROBIĆ NALEŻY WEJŚĆ W MENU "PROFIL"(NA GÓRZE STRONY FORUM) A POTEM Z MENU PO LEWEJ WYBRAĆ "SYGNATURA/AWATAR" I DOKONAĆ MODYFIKACJI

#1 2009-06-16 20:58:24

KF1

Kandydat

Poszukuję gracza który przetrzymał moje wojsko

Witam poszukuję gracza który przetrzymał by moje wojsko ponieważ grabią mnie inni kolesie i nie mogę skompletować armii która by mnie obroniła Nie będzie tego dużo będę tylko podsyłał swoje pojedyncze wytworzone jednostki, osoba ta zyska wsparcie i w miarę możliwości podeślę mu trochę zboża szukam sojusznika którego jak narazie nie ataują
Czekam na propozycje mam nadzieję że ktoś mi pozowli Lub jeśli ktoś ma dużo i chciałby pomóc niech coś podeśle To grabieżca będzie miał niespodziankę Jakoś się odwdzięczę

(ps. Nie wiedziałem gdzie to napisać jeśli to nie tu to proszę o przeniesienie ))

#2 2009-06-27 16:46:16

brunetNRW

Kandydat

Re: Poszukuję gracza który przetrzymał moje wojsko

na jakich kordach sie miescisz??

Sport to zdrowie ,travian was zabije )))

Wiadomość dla nowych użytkowników:

Po zarejestrowaniu na forum, proszę napisać do marzyciel wiadomość w travianie w celu aktywacji konta.

Stopka forum

RSS